هنر دم کردن چای


شیوه درست دم کردن چای

شیوه درست دم کردن چای

کیفیت چایی که نوش جان می کنید به سه عامل اساسی بستگی دارد:کیفیت برگ سبز چای عامل نخست می باشد. فرایند خشک کردن چای در کارخانه چایسازی عامل دوم و عامل سوم شیوه درست دم کردن آن است. کیفیت برگ سبز و فرایند خشک کردن چای را به ما بسپارید اما دم کردن چای هنر شماست. در این نوشتار شیوه درست دم کردن چای سیاه را آموزش می دهیم. دم کردن چای سبز و چای سفید اندکی متفاوت است.

درباره‌ی نویسنده
آپا مجموعه ای است که سه نسل در تولید برگ سبز چای ایرانی تلاش کرده و اکنون به پشتوانه این تجربه در تولید و بسته بندی چای خشک گام گذاشته است. هدف ما اطمینان خاطر، آرامش و لبخند رضایت شماست. با خود مهربان باشید و چای آپا بنوشید.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
بایگانی نوشته‌ها